05432632840 | Neorama İş Merkezi Beştepe Mah., Yaşam Cad., No:13, A-Blok, Ofis No:22, Söğütözü, Ankara

Arama :
 • Lini Takim

  Kliko ketu per te lene takim.

 • Informacione te Nevojshme

  Informacione te nevojshme rreth semundjeve urologjike dhe trajtimeve te tyre.

 • Operacionet Kirurgjikale

  Fushat e specializimit dhe nderjyrjet me te shpeshta.

 • Komunikimi

  Kliko ketu per adresen, nr. Telefonit dhe adresa e e-mailin.

Fushat e Mia te Specializimit
Uro-Onkologji

Un jam i specializuar ne diagnostikimin, trajtimin dhe nderhyrjet kirurgjikale per te gjitha llojet e semundjeve tumorale si kancer i veshkes, kancer i vezikes urinare, kancer i prostates dhe kancer i testikujve. Si per shembull, ne rast te kancerit te vezikes urinare kur duhet hequr e gjithe vezika dhe mund te behet nje vezike e re dhe e shendetshme duke pershtatur nje pjese te zorres. Ne trajtim te kancerit te prostates mund te behet heqja totale me kirurgji te hapur ose laparoskopike.

Endo-Urologji

Un jam i specializuar per nderhyrjet kirurgjikale laparoskopike dhe endoskopike, me lazer, plazmakinetik ose me metoden klasike per nderhyrjet e mbyllura te prostates dhe kirurgjite endoskopike te heqjes se gureve (Nefrolitotomi perkutane, ureterorenoskopi me ureterorenoskop flexibel ose rigid).

Urologji per Femrat

Mund te trajtoj problemet e moskontrollit te urinimit tek femrat, prolapsin (rreshkitjen) e vezikes dhe te tjera patologji.

Andrologji

Mund te trajtoj problemet e infertilitetit, TESA/TESE procedure, proteze penile dhe problemet e tjera te disfunksionit erektil (impotence).

Urologji per Femije

Mund te trajtoj problemet/anormalite e lindura te femijeve, teste te pazbritura, cirkumcizium etj.

Mund te me Pyesni
Hakkı Perk © 2020 | Të gjitha të drejtat e rezervuara. | Wasshtë krijuar nga Ankara Web Tasarım.